HOME JADI PENGEDAR SHAKLEE RESEPI CONTACT

Friday, June 19, 2015

Jimat Berganda dengan YES PACK Shaklee!

Assalamualaikum! Selamat Berpuasa dan beramal ibadat pada bulan Ramadhan yang mulia ni. Semoga amal kita diterima oleh Allah, in sha Allah.

Ok. Meh sini nak bagitau berita gembira sikit, eh bukan sikitlah... banyak! hehe :D

Sepanjang bulan MEI hingga OKTOBER 2015, Shaklee buat offer special untuk 4 pakej wellness; YES PACK yang sememangnya menjimatkan bersama dengan promosi- promosi hebat lain.

Haa apa dia?

Biasanya Shaklee buat Promo untuk single product je, tapi kalini...dalam pakej terus. Jadi, anda dapat vitamin/ supplement dalam pakej yang anda nak dengan harga lebih murah dan jimat!

APA ITU YES PACK?

YES Pack ni terdiri dari kombinasi vitamin- vitamin/ supplemen- supplemen dalam 1 pack dengan harga yang lebih menjimatkan iaitu diskaun 5 %. YES Pack ni membuatkan pembelian anda lebih mudah dan of course berbaloi!

Ada 4 jenis YES PACK:

  • YES Healthy Prenatal (Set sebelum & semasa Kehamilan)
  • YES Healthy Postnatal (Set Berpantang)
  • YES Healthy Fitness (Set Slimming)
  • YES Healthy Young Living (Set Kesihatan & Anti aging)










Bagi set kehamilan dan set berpantang, bukanlah boleh diambil oleh ibu hamil dan selepas bersalin saje tapi boleh diambil oleh orang lain jugak sebab ia set kombinasi produk saje dan boleh diamalkan oleh sesiapa pun. Jadi tak rugi beli, sebab supplemen Shaklee ni multifunction. Contoh, si isteri ambil untuk kehamilan dari YES Pack Healthy Prenatal, si suami pula ambil untuk kesihatan tapi dari set yang sama, jimat kan? :)

dan apa berita baik seterusnya?

Sepanjang May hingga Oktober ini, jika anda mendaftar sebagai ahli Shaklee, anda layak mendapat sebotol multivitamin Vitalea free sebotol sempena 100 tahun anniversary. Waaa... ini multivitamin pertama kat dunia tau, jangan tak tau!



Selain dapat Vitalea free sebotol, banyak lagi tawaran hebat menanti anda jika menjadi ahli sepanjang tempoh ni.


PROMOSI SHAKLEE BULAN JUN

Promosi bulan Jun ni khas untuk mereka yang nak KULIT CANTIK, kan puasa ni...raya nanti sure ramai nak nampak cantik kan di pagi raya? hehe... so memang sesuai Promo bulan ni untuk anda!



VITAMIN C bagus untuk mencerahkan kulit kusam, menecutkan jerawat, pulihkan jeragat dan meningkatkan imunisasi badan. Tahan lama sampai 6 bulan tau sebotol ni, memang jimat wajib ada 1 kat rumah. kot- kot rasa nak demam, senang ada Vitamin C ni. Baca lebih lanjut mengenai Vitamin C Shaklee.

VITAMIN E untuk melembabkan kulit, pudarkan parut jerawat, jeragat, melambatkan penuaan dengan mengurangkan kedutan dan menganjalkan kulit. Juga termasuk dalam salah 1 vitamin dalam Set Kesuburan untuk lelaki (suami).

Both products selain dimakan, boleh dibuat masker juga. Double lah hasil dia nanti! ;)

Syamimi Fatin
Shaklee ID: 1185438
Email: sfatin29@gmail.com
Whatsapp: 0194135838
Facebook: Syamimi Fatin @ Sweet Ivy Style
Instagram: @shaklee_bymimi



 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI