HOME JADI PENGEDAR SHAKLEE RESEPI CONTACT SUPERSTAR FIGHTER

Thursday, October 29, 2015

Cara Berhenti Merokok dengan Vivix Shaklee

Assalamualaikum lovely people :)

Kali ni Mimi nak share mengenai CARA BERHENTI MEROKOK dengan TONIK AJAIB dari Shaklee iaitu VIVIX! Haaa macam mana tu?





Memang susah kan nak BERHENTI MEROKOK ni sebab dah ketagih dan DNA perokok dicemari dengan nikotin (bahan kimia dalam rokok) sebab tu tak mampu nak BERHENTI MEROKOK. Seperti yang semua tahu, rokok ni banyak beri kesan negatif tak kiralah pada diri sendiri atau orang sekelilingnya.


Antara KESAN NEGATIF DAN BURUK DARI ROKOK


  • Sakit Jantung
  • Strok
  • Kanser
  • Mandul
  • Bayi Pra-matang
  • Bayi kurang berat badan
  • Keguguran

Banyak kan kesan negatif dari rokok, jadi marilah berusaha menjauhkan diri dari benda yang haram ni.


Tak mustahil pun kalau usaha dengan VIVIX sebab banyak testimoni dah tunjuk dan buktikan. InshaAllah kita ikhtiar dengan Shaklee tapi Allah jua lah yang membantu :)

Well, mari sini nak cerita macam mana VIVIX boleh MEMBANTU PEROKOK TEGAR yang betul- betul nak berhenti merokok tu.

Vivix berfungsi dengan 4 mekanisme:

  1. Mempertahankan DNA
  2. Memberikan tenaga DNA
  3. Memulihkan DNA
  4. Meningkatkan prestasi DNA

BAGAIMANA VIVIX MEMBANTU UNTUK BERHENTI MEROKOK?


Dalam rokok, ada nikotin iaitu BAHAN KIMIA BAHAYA kan?

Apabila rokok dibakar, dan dihisap oleh si perokok, NIKOTIN akan masuk ke dalam badan dan menghasilkan radikal bebas dalam tubuh, seterusnya ia akan memusnahkan sel, organ dan memberi penyakit.

Dengan VIVIX, ia merawat dari peringkat DNA dengan cara membuang dan memulihkan DNA yang tercemar oleh nikotin.

Antioksidan yang tinggi dalam VIVIX mengurangkan ketagihan nikotin. Jadi, DNA akan kembali kepada asal iaitu yang bebas dari nikotin dan segala racun pembunuh dalam rokok.

Biasanya kita dengar sumber antioksidan ni dari Vitamin C dan Vitamin E kan?

Tapi dalam VIVIX, ia mengandungi antioksidan RESVERATROL yang berkali ganda kuasa antioksidannya dari Vitamin C dan Vitamin E.

Resveratrol memiliki sifat anti- kanser, anti- diabetes dan ia digunakan sebagai terapeutik dalam pelbagai penyakit kronik termasuk KANSER.

Berbanding Resveratrol sahaja, VIVIX mempunyai 10 kali ganda kuasa lebih hebat

Selepas mengambil VIVIX, perokok tegar biasanya mengalami rasa pahit, ini bermaksud sel DNA sedang diperbaiki dan diperbaharui. InshaAllah bila dah rasa pahit macam tu, lama kelamaan si perokok ni akan BERHENTI MEROKOK, hilang "nikmat" dari rokok sebab rasa pahit je :)

Kesan lain, kesihatan si perokok ni akan meningkat dengan baik kerana sel- sel badan telah dirawat daripada dasarnya. Jangan terkejut kalau nanti nampak muda 25 tahun dari asal bila amalkan VIVIX ya hihi

Paling best, kesan dari segi duit lah, jimat laa tak perlu dah membazir duit membeli rokok. Boleh simpan, agaknya kalau kira balik duit yang digunakan untuk beli rokok dulu boleh jadi jutawan dah hihi :)

Jom bebaskan diri dari rokok, bertindak sebelum terlambat! Sebelum tu jom tengok TESTIMONI mereka yang mengambil VIVIX UNTUK BERHENTI MEROKOK






Untuk sebarang order dan pertanyaan tentang VIVIX, boleh hubungi Mimi melalui whatsapp 019-4135838 atau PM di Facebook Syamimi Fatin. Khas untuk bulan ini, pembelian 2 BOTOL VIVIX SHAKLEE bakal dapat pelbagai keistimewaan iaitu
  • Diskaun 5%
  • Free Membership (bernilai RM80)
  • Free Multivitamin pertama di dunia, VITALEA (bernilai RM94)
  • Cashback RM40+

Best kan? Kalau beli sebotol pun special price jugak. Selepas pembelian Mimi akan guide cara makan untuk BERHENTI MEROKOK. 

Till here, have a nice day uolls! :)

Syamimi Fatin
Whatsapp 019-4135838
Fb Syamimi Fatin/ Vitamin Cantik dan Sihat
Ig @shaklee_bymimi



No comments:

Post a Comment

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI