HOME DAFTAR AHLI SHAKLEE BISNES SHAKLEE CONTACT

Thursday, April 10, 2014

Holiday in Cameron Highland


So, lets take a break from writing thesis and update blog yeay! hihi setelah sekian lama tak update. Minggu lepas pergi Cameron Highland dengan family. Sebenarnya makcik kerja kat sana, so senang sangat nak pergi bercuti kat sana… tempat tinggal dah ada, apartment dia memang awesome rasa nak beli satu aje hmm best betoi orang cameron tak payah pakai kipas. kebetulan makcik nak balik kampung, so kita 1 family belah mama pergi jalan- jalan and balik sama- sama dengan makcik. Sweet kan sebab nak teman kononnya hihi…

Tempat yang pergi cuma tempat yang wajib pergi kalau pergi sana, mana lagi kalau tak pasar malam Brinchang and Kea Farm yang banyak sayur murah tu! pasar malam tak sah tak pergi sebab suka sangat beli strawberi cicah coklat, ubi manis panas- panas dengan kimcam goreng. favourite! Kea farm pulak kegemaran mama sebab boleh beli sayur banyak- banyak and murah kan.

tempat lain, Cactus Valley, Big Red Farm and Lavender apetah nama dia. tempat agak baru buka kan… ladang tea memang tak pergi, bosang dah hihi… tapi suka sebenarnya tangkap gambar kat ladang tea. takpe, lain kali berhenti je tepi jalan tangkap gambar ladang tea haha

gambar banyak gambar bunga aje since tuan blog suka gila bunga. konon nak cegah diri sendiri dari beli bunga sebab tak pandai nak jaga, tapi terjebak jugak 1 pasu ajelah… pastu tinggal kat rumah minta mama tolong jagakan, haa bijak kan? hihi.. genetik dari mama la ni suka bunga tapi mama takpe dia pandai jaga tak macam anak dia ni. hancur !

so, taknak taip panjang- panjang… enjoy the pictures! :)
semua gambar ni dari phone aje malas nak ambil dari sumber lain dah hee camera dah simpan tanpa sempat pindah ke laptop gambarnya.

IMAG2743IMAG2746IMAG2770IMAG2784IMAG2785IMAG2786IMAG2787IMAG2790IMAG2800IMAG2802IMAG2804IMAG2819IMAG2822IMAG2823IMAG2825IMAG2828IMAG2829IMAG2834IMAG2838IMAG2844IMAG2845IMAG2861IMAG2871IMAG2875IMAG2886IMAG2887
bye bye, have a nice day :)
 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI