HOME JADI PENGEDAR SHAKLEE RESEPI CONTACT

Monday, August 3, 2015

Peluang Menjana Pendapatan Bersama Shaklee

Assalamualaikum :)

Harini saya nak share mengenai peluang menjana pendapatan bersama Shaklee. Memang best berbisnes dengan Shaklee sebab banyak benda dan kelebihan yang ditawarkan. Kalau tak, takdelah saya pun tertarik kan hehe ;)

Pada mulanya saya cuma mencuba suppliment Shaklee iaitu Energizing Soy Protein dan Alfalfa Complex. Lepas tu dapat hasil yang memang best dan diingini, jadi cuba produk Shaklee yang lain pulak iaitu Omega Guard, Lecithin, GLA Complex, Herblax dan Cinch Shake dan terbaru Vitamin C Shaklee. Memang suka sangat sebab produk Shaklee memang terbaik. Serius tak tipu.

Bila dah rasa kebaikan produk Shaklee, saya berniat nak share pada semua orang yang pentingkan kesihatan diri dan keluarga. Jadi, saya start bisnes Shaklee Mac lepas. Makin lama dalam bisnes Shaklee ni, makin saya nampak peluang dalam Shaklee dan memang bisnes Shaklee ni ada masa depan. Apa sebab saya nak serius dalam Shaklee?
  • Modal serendah RM80 ataupun tanpa modal langsung. You choose!
  • MLM yang adil, tidak seperti MLM lain yang mencari ahli je, tapi kami fokus menjual produk kerana berpegang kepada produk kami yang terbaik.
  • Shaklee ialah syarikat yang dah lama ada di Malaysia. Shaklee halal, dan mendapat kelulusan KKM.

  • Masa kerja yang fleksibel dan tidak perlu menyimpan stok.
  • Shaklee menawarkan 3C.
Apa itu 3C?
  • Cash: Untung berbentuk wang yang diberikan oleh Shaklee pada setiap pertengahan bulan, hasil dari untung jualan produk.

  • Car: Bonus kereta yang diberikan dalam bentuk wang. Awak boleh pilih kereta idaman, Shaklee yang akan bayarkan.

  • Convention: Pada majlis ni Shaklee akan memberi award pada ahli yang efektif. Bukan tu je, tapi dapat peluang mengerjakan umrah bagi yang beragama Islam dan bercuti, semuanya ditanggung sepenuhnya oleh Shaklee :)

Bisnes Shaklee ni mudah saja hanya perlu jual produk Shaklee, ambil order dari customers, dan order pada pihak Shaklee by call, atau beli saje through website. Tak perlu pun simpan stok. Lagi best sekarang ni, boleh order melalui apps jugak sebab Shaklee dah ada apps sendiri. Anda cuma perlu laptop/smartphone/tab dan talian internet saje untuk bisnes Shaklee.



Satu benda yang penting kalau nak bisnes Shaklee ialah memilih leader yang betul. Dalam group kami, Leader memang mementingkan ilmu dan pengetahuan produk bukanlah fokus mencari orang dan biar sorang- sorang tanpa diajar. Jadi, ahli yang mendaftar dengan group kami takkan dibiarkan terkontang- kanting, tunjuk ajar akan diberi dan semua orang pun boleh bisnes Shaklee, malah dalam group kami ada surirumah, student, nurse, dan yang zero tentang bisnes pun ada. 

Untuk berjaya dalam Shaklee perlulah disertakan dengan azam dan usaha yang bersungguh- sungguh. Dengan panduan leader, akan memudahkan awak untuk capai bonus 3,4, atau 5 angka sekalipun dalam Shaklee. Jadi, sesiapa yang nak kite ajar cara bisnes dalam Shaklee, nak tambah pendapatan diri dan keluarga, boleh hubungi saya for more details. Sesungguhnya 9 per 10 pintu rezeki tu datangnya dari berniaga. :)

For more details, boleh whatsapp Mimi di 019-4135838 atau email sfatin29@gmail.com

Sampai sini saje, have a nice day semua... Assalamualaikum :)

No comments:

Post a Comment

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI