HOME JADI PENGEDAR SHAKLEE RESEPI CONTACT

Wednesday, September 16, 2015

Malaysia Day Sale!

Assalamualaikum :)

Selamat Hari Malaysia semua rakyat Malaysia. Alhamdulillah pagi ni hujan renyai- renyai, nyaman dan sejuk je rasa. Lagi best layan ESP suam- suam dengan susu, memang rasa lemak berkrim walahhh enak! haha


Untuk yang tak gemar susu, jangan risau boleh tambah milo ke ribena ke nak blend buah letak dalam ESP pun boleh! Just enjoy it your way asalkan tak letak air panas atau air yang berkafein, sudahlah!

Cara paling baik, letak air putih, ESP dan shake shake shake! Penyerapan ESP lebih optimum kalau ambil plain ESP saje

Siapa yang tak minum susu tu jangan risau, ESP ni takde rasa susu pun, dia rasa macam vanilla... Customer yang tak minum susu dan soya pun cakap diorang boleh minum, siap cakap sedap lagi awak :)

Nak bagitau apa MANFAAT ESP ni.. Khasiat dia banyak! Yang utama ialah untuk KULIT CANTIK, MAINTAIN BADAN, KURUS dan BERTENAGA

Antara khasiat lain ialah..
🍓 memberi tenaga segera
🍓membantu untuk kuruskan badan
🍓 mencantik & menganjalkan kulit
🍓 kekal muda- agen antipenuaan
🍓 membaiki pigmentasi/jeragat
🍓 membantu pengeluaran susu ibu
🍓 membaiki memori
🍓 mencegah migrain

Sempena hari Malaysia ni, Mimi buat Promo tau, HARGA RUNTUH untuk setiap pembelian ESP dan mana- mana SET yang mengandungi ESP. 


Antara HOT SET yang ada ESP

  • SET KULIT ASAS : ESP + VITAMIN C + VITAMIN E + VITALEA
  • SET KULIT JERAWAT: ESP + VITAMIN C + ZINC + GARLIC + ALFALFA
  • SET KURUS: ESP + OMEGA + HERBLAX
  • SET SUBUR: ESP + GLA COMPLEX + ALFALFA + ZINC + VITAMIN E
  • SET HAMIL: ESP + B-COMPLEX + VITAMIN C + OSTEMATRIX + VITALEA

Ini cuma suggestion product je, untuk lain masalah, lain suppliment nya tau... untuk keterangan lanjut kena tanya saya direct ya... Siapa mention dia tau sale ni dari blog IN MY WORDS, saya bagi special gift ok :)

Jangan lepaskan peluang ya peminat tegar ESP! Untuk yang baru nak mencuba tu, time ni lah nak grab time harga runtuh, alang- alang harga murah ambil je 2, 3 tong buat stok sebab expired date tahun depan.

Untuk order, boleh hubungi saya melalui whatsapp, lebih cepat respons SYAMIMI 019-4135838/ pm Facebook Syamimi Fatin .Nak tengok banyak lagi produk Shaklee tengok di instagram @shaklee_bymimi ya

Till here, Have a good day...Selamat Bercuti :)

2 comments:

  1. wajib ada masa bulan pose

    dan menyusu

    ReplyDelete
  2. @seri nian
    yup bulan puasa mmg wajib ada esp ni :)

    ReplyDelete

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI